Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap 2018

Ducosim organiseert in samenwerking met Enigma Distribution Benelux een Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap. Op drie Ducosimbeurzen kan er gestreden worden om een finaleplaats op het Spellenspektakel 2018.

De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs. Alle deelnemers krijgen transparante setjes als uitbreiding op het basisspel. Daarnaast krijgen de winnaars van de voorrondes een exclusieve melktreinuitbreiding van Ticket to Ride!

De drie voorrondes zullen gespeeld worden op de Ducosimbeurzen van 19 mei, 1 juli (Utrecht, open voorronde) en 29 september 2018. Het speelbord met de kaart van Europa zal dan gebruikt worden. Op de mei- en septemberbeurs is er plaats voor 20 deelnemers. Uit elke voorronde komen twee winnaars die doorgaan naar de finale.

Inschrijven

Je hoeft geen Ducosimlid te zijn om mee te mogen doen. De eerstvolgende voorronde is op de Ducosimbeurs van 29 september in Amersfoort. Klik hier om je hiervoor in te schrijven.

Kosten

Er zijn aan de toernooideelname geen kosten verbonden. Voor de extra spellenbeurs op 1 juli geldt de normale  toegangsprijs van € 5,- voor niet-leden. Op 29 september betalen van tevoren ingeschreven niet-leden een speciale toegangsprijs van € 5,- voor de beurs (normale toegangsprijs is € 7,-).

Starttijden

29 september (Iedere deelnemer speelt een op zichzelfstaande ronde van één uur. De vijf spelers met de meeste punten van alle twee de rondes spelen een finaleronde. De twee spelers die daar de meeste punten halen, gaan door naar de finale op het Spellenspektakel.)

1ste op zichzelf staande speelronde: van 10.30 tot 11.30 uur

2de op zichzelf staande speelronde: van 13.30 tot 14.30 uur

3de ronde (finale): van 15.30 tot 16.30 uur (met aansluitend de prijsuitreiking)

Reglementen

 
 
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met voorzitter Jeroen van Emde Boas via voorzitter@ducosim.nl