Steun ons!

Ducosim is Dé Nederlandse Spellenvereniging. Hou jij van spellen? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn hard op zoek naar jouw steun, maar daarvoor geven we je ook veel! Hieronder zie je een aantal van de voordelen van een lidmaatschap en we blijven continu nieuwe voordelen toevoegen.

4x per jaar Spel!

Ontvang vier keer per jaar ons magazine. 40 pagina’s gevuld met informatie over allerlei soorten spellen. Van bordspellen tot wargames en kaartspellen. Blijf op de hoogte van de laatste spellen met uitgebreide, onafhankelijke reviews.

3x per jaar spellenbeurs

Kom drie keer per jaar gratis naar de Ducosim spellenbeurs. Je mag ook nog één keer per jaar iemand gratis meenemen.

Ondersteun de NSP

Met je lidmaatschap ondersteun je ook de Nederlandse Spellenprijs (NSP). Dé enige echte onafhankelijke spellenprijs van Nederland.

Krijg 10% korting!

Met je lidmaatschap krijg je 10% korting op spellen bij onze bevriende winkels!

Blijf op de hoogte

Ontvang meer dan 12 keer per jaar onze nieuwsbrief met leuke wetenswaardigheden. En natuurlijk kun je ook nog onze agenda raadplegen voor de laatste beurzen en bijeenkomsten in Nederland en omstreken.

Word nu lid

Vul onderstaand formulier in om lid te worden. De secretaris zal dan contact opnemen voor de verdere details.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 37,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Je lidmaatschap gaat altijd direct in. De hoogte van de contributie is afhankelijk van wanneer binnen het jaar het lidmaatschap ingaat en wordt vermeld bij de informatieaanvraag.

Om lid te worden van Ducosim moet je 18 jaar of ouder zijn, of toestemming hebben van je ouders.