Spel!


Spel! is een uitgave van Ducosim, de Landelijke Spellenvereniging. Dit blad heeft voor zowel de beginnende als de gevorderde spelliefhebbers recensies over nieuw verschenen spellen, achtergrondinformatie, interviews en meer. Bovendien komen alle genres aan bod: van wargames tot bordspellen. Spel! verschijnt 4 keer per jaar. De redactie van Spel! bestaat uit een flink aantal redacteuren, elk met hun eigen specialisme. De samenstelling van de redactie is te hier te lezen.
 
Op de Spel! pagina's zijn de pdf's te vinden van oudere uitgaves in het Archief, maar ook de recentste editie onder Recent. De recentste edities zijn alleen toegankelijk voor leden, maar de nummers in het Archief zijn voor iedereen te lezen.
De Spel! webpages hebben als doel extra informatie te geven rondom het blad Spel!. Dit kan informatie zijn over de artikelen of reacties, vragen of informatie direct van de lezers zelf. Vanzelfsprekend is dit informatie die om wat voor reden dan ook niet in het blad Spel! zelf geplaatst is of niet geplaatst kan worden.
 
Hieronder vindt u de cover van de laatste Spel!.