Over Ducosim

Wie zijn Ducosim?

Alle activiteiten van Ducosim worden mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Van de mensen achter onze Bring & Buy stand, de leden van de websitecommissie tot het bestuur, iedereen zet zich in voor Ducosim uit liefde voor spelletjes.

Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste mensen binnen Ducosim en de verschillende commissies.

favicon

Onze missie

Ducosim is een landelijke organisatie ter bevordering van het spelen van spellen (bordspellen, kaartspellen, miniatuurspellen, rollenspellen), door onder andere: het in standhouden van de vereniging, het creëren van meerwaarde voor leden, het uitgeven van een tijdschrift, het organiseren van spellenbeurzen, en samenwerken met andere organisaties en individuen.

Onze visie

Spellen zijn een betekenisvolle vrijetijdsbesteding en de wereld wordt mooier en leuker door het spelen van spellen. Het spelen brengt mensen op een laagdrempelige manier samen, is uitdagend, ontspannend, stimuleert het inlevingsvermogen en draagt bij aan cognitieve en sociale ontwikkeling. Ducosim draagt door het bevorderen van spellen spelen bij aan een mooiere en betere wereld.

Het bestuur

Voorzitter

Sander Kollerie

voorzitter@ducosim.nl

Penningmeester

Jeroen Klaasse

penningmeester@ducosim.nl

Secretaris

Vacature

secretaris@ducosim.nl

PR Functionaris

Vacature

pr@ducosim.nl

Beursorganisator

Eelke Heidinga

eelke@ducosim.nl

Algemeen lid

Lesley van Hasselt

lesly@ducosim.nl

Algemeen lid

Marieke Verberne

marieke@ducosim.nl

Algemeen lid

Vacature

Algemeen lid

Vacature

De andere vrijwilligers

Het bestuur is natuurlijk niet de enige die tijd en energie in Ducosim steekt. Er is ook een demo-team, die spellen uitleggen en Ducosim promoot tijdens de, ondertussen, vele spellenbeurzen in Nederland. Er is een webcommissie die deze website onderhoudt. Er zijn mensen die de jaarlijkse spellenveiling organiseren. Mensen die elke beurs achter de Bring & Buy stand staan en nog meer. 

Lijkt het je leuk om de vereniging ook fysiek te steunen en wil je ook iets voor ons doen, dan zijn we natuurlijk heel erg blij en kun je contact opnemen met de voorzitter. Kijk ook eens bij onze vacatures.