Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap 2018

Ducosim organiseert in samenwerking met Enigma Distribution Benelux een Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap. Op de komende drie beurzen van Ducosim kan er gestreden worden om een finaleplaats op het Spellenspektakel 2018.

Het speelbord met de kaart van Europa zal gebruikt worden. De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs. Alle deelnemers krijgen transparante setjes als uitbreiding op het basisspel. Daarnaast krijgen de winnaars van de voorrondes een exclusieve melktreinuitbreiding van Ticket to Ride!

De drie voorrondes zullen gespeeld worden op de Ducosimbeurzen van 19 mei, 1 juli (Utrecht, open voorronde) en 29 september 2018. Op de mei- en septemberbeurs is er plaats voor 40 deelnemers. Uit elke voorronde komen een aantal winnaars die doorgaan naar de finale.

Inschrijven

Je hoeft geen Ducosimlid te zijn om mee te mogen doen. Ga voor het inschrijven en meer informatie naar https://www.ducosim.nl/inschrijven/tickettoride. Als er nog plaatsen vrij zijn, kan er ook op de beurs zelf worden aangemeld. Voor de extra Ducosimbeurs in juli geldt dat er alleen ter plekke kan worden aangemeld.

Kosten

Er zijn aan de toernooideelname geen kosten verbonden. Van tevoren ingeschreven niet-leden betalen een speciale toegangsprijs van € 5,- voor de beurs (normale toegangsprijs is € 7,-). Voor de extra spellenbeurs op 1 juli geldt de normale  toegangsprijs van € 5,- voor niet-leden.

Regelementen