Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap 2018

Ducosim organiseert in samenwerking met Enigma Distribution Benelux een Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap. Op drie Ducosimbeurzen kan er gestreden worden om een finaleplaats op het Spellenspektakel 2018.

De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs. Alle deelnemers krijgen transparante setjes als uitbreiding op het basisspel. Daarnaast krijgen de winnaars van de voorrondes een exclusieve melktreinuitbreiding van Ticket to Ride!

De vier voorrondes zullen gespeeld worden op de Ducosimbeurzen van 19 mei, 1 juli (Utrecht, open voorronde) en 29 september 2018 en op 11 november op het SpellenSpektakel. Het speelbord met de kaart van Europa zal dan gebruikt worden. Op de mei- en septemberbeurs is er plaats voor 20 deelnemers. Uit elke voorronde komen twee winnaars die doorgaan naar de finale.

Inschrijven

Je hoeft geen Ducosimlid te zijn om mee te mogen doen. De eerstvolgende voorronde is op het Spellenspektakel  op 11 november in Eindhoven. Klik hier om je hiervoor in te schrijven.

Kosten

Er zijn aan de toernooideelname geen kosten verbonden. 

Starttijden

11 november (Iedere deelnemer speelt een op zichzelfstaande ronde van één uur. De vijf spelers met de meeste punten van alle twee de rondes spelen een finaleronde. De twee spelers die daar de meeste punten halen, gaan door naar de finale op het Spellenspektakel.)

Voorronde: van 11.00 tot 12.00 uur

Halve finale: van 12.30 tot 13.30 uur

Finale: van 15.00 tot 16.00 uur (met aansluitend de prijsuitreiking)

Reglementen

 
 
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met voorzitter Jeroen van Emde Boas via voorzitter@ducosim.nl