White Goblin Games neemt Chronicle Games over

Persbericht van White Goblin Games

2e Exloërmond – Per 1 oktober 2017 heeft White Goblin Games de activiteiten overgenomen van Chronicle Games te Arnhem. Chronicle Games is een uitgever van bordspellen met onder andere Droomhuis, What’s Up en 10 Minuten Kraak in het assortiment.

Chronicle Games is een nationaal georiënteerde uitgever van bordspellen die zich onderscheid in het uitgeven van kwalitatief zeer goede spellen met een hoge herspeelbaarheid. “Naast dat een spel zeer leuk moet zijn om te spelen besteden we erg veel aandacht aan de kwaliteit van de regels en de artwork van onze spellen”, aldus Michiel Hendriks.

Chronicle Games werd door Hendriks in 2015 opgericht en is binnen korte tijd een naam met aanzien geworden. Hendriks heeft nu de wens en ambitie om de formule van Chronicle Games verder uit te
bouwen en de spellen wijdverspreid te krijgen. In White Goblin Games heeft Michiel Hendriks de partner gevonden om deze wens en ambitie waar te maken. Eigenaar Michiel Hendriks zal binnen
White Goblin Games werkzaam zijn als Senior Developer en zal zich vooral voornamelijk bezig houden met spelselectie, vertalingen en de kwaliteitsbewaking van de spellen. “Mijn hart en mijn kunde liggen vooral op dit vlak, en ik ben verheugd dat ik mij hier weer vol op kan focussen”, aldus Michiel Hendriks.

Met de overname - Chronicle Games wordt als studio binnen White Goblin Games gepositioneerd - zullen de licenties van de spellen onder White Goblin Games komen te vallen en zal de uitgever de
verkoopkracht ten volle inzetten om vele mensen ook te laten genieten van de spellen van Chronicle Games. “Via ons netwerk hebben we de mogelijkheid om het concept van Chronicle Games naar een nieuw niveau te brengen. Daarbij wordt alle mogelijke marketing- en verkoopondersteuning ingezet”, aldus Johan Kuipers van White Goblin Games. “In deze samenwerking worden de voordelen van beide bedrijven samengevoegd en ontstaat er een mooie synergie”, volgens Jonny de Vries van White Goblin Games.

Over White Goblin Games:
White Goblin Games is een jonge en snelgroeiende uitgever van bord-, kaart- en dobbelspellen. Het bedrijf geeft onder licentie de leukste bord- en kaartspellen van talrijke internationale partners uit.
Anderzijds ontwikkelt en geeft men ‘eigen’ titels uit. In de voorbije jaren heeft White Goblin Games zijn nationale positie enorm verstevigd door het toevoegen van spellen als Qwixx, Codenames en Machi Koro. Dit jaar zal er met ‘eigen titels’ een volgende stap worden gezet op de internationale markt.

Media contactinformatie:
• Voor vragen en meer informatie omtrent dit nieuwsfeit, kunt u contact opnemen met Johan Kuipers via
johan.kuipers@whitegoblingames.com of +31 599 671891
• Website: www.whitegoblingames.nl
• Facebook: www.facebook.com/whitegoblingames
• Twitter: www.twitter.com/white_goblin

 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.