White Goblin Games gaat de Nederlandse versie van Professor Evil and The Citadel of Time uitgeven

Persbericht van White Goblin Games
 
27 september 2017 - Funforge en White Goblin Games zijn verheugd om bekend te maken, dat White Goblin Games de Nederlandse versie van Professor Evil and The Citadel of Time gaat uitgeven en distribueren in Nederland en België. De Nederlandse versie zal Professor Evil en de Toren van Tijd gaan heten.
 
Categorie: bordspel
Aantal spelers: 2-4
Auteurs: Brett J. Gilbert & Matthew Dunstan
Illustrator: Biboun
Speelduur: 30-45 minuten
Leeftijd: 8+
 
 
Over het spel
Professor Evil en de Toren van Tijd is een coöperatief spel: betreed gezamenlijk als groep van avonturiers stiekem de toren en maak de artefacten buit. Plan je acties en maak gebruik van je unieke vaardigheden. Maak vallen onschadelijk, leidt de professor of, maar blijf wel bij hem uit de buurt. Door goed samen te werken, kun je hem verslaan.
 
Lukt het jullie om de Mona Lisa, de Steen van Rosetta en Excalibur buit te maken, voordat de tijd op is of zijn deze onvervangbare artefacten voor altijd verloren? Een race tegen de klok!
 
Over White Goblin Games
White Goblin Games is een jonge en snelgroeiende uitgever van bord-, kaart- en dobbelspellen. Het bedrijf geeft onder licentie de leukste spellen van talrijke internationale partners uit. Anderzijds ontwikkelt en geeft men “eigen” titels uit. In de voorbije jaren heeft White Goblin Games zijn nationale positie enorm verstevigd door het toevoegen van spellens als Qwixx, Codenames en Machi Koro.
 
Media contact en informatie:
- Projectmanager: Jonny de Vries (jonny.devries@whitegoblingames.nl)
- Website: www.whitegoblingames.nl
- Facebook: www.facebook.com/whitegoblingames
- Twitter: www.twitter.com/white_goblin
 
Over Fun Forge
FunForge is opgericht in 2008 en is gevestigd in Parijs. Zij produceert en distribueert leuke en mooi kaart- en bordspellen voor een breed publiek men hoge herspeelbaarheid. Sinds haar oprichting is FunForge een toonaangevende naam in de bordspelindustrie en kent een wereldwijde distributie (Frankrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Polen, Scandinavië, Rusland, Japan, China…).
 
Van Tokaido zijn inmiddels 300.000 exemplaar verkocht. Daarmee is FunForge wereldwijd een belangrijke speler. De kwaliteit van de producten en het aanzien van internationaal geroemde auteurs heeft de uitgever verschillende prijzen opgeleverd.
 
Media contact informatie:
- Marketing en PR manager FunForge: Charlotte Noailles (charlotte@funforge.fr)
- Facebook: www.facebook.com/funforge
- Twitter: www.twitter.com/Funforge
- Instagram: www.instagram.com/funforge
 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.