13 november 2017: Connections NL 2017

Na Amerika en Engeland kan Nederland op 13 november 2017 kennis maken met professioneel strategy- en wargaming tijdens Connections NL 2017.

Tijdens Connections NL 2017 zal Tom Mouat, docent aan de UK Defence Academy, voorbeelden geven van zijn methode van Matrix Gaming, een game gebaseerd op argumenten en waarschijnlijkheid.

Jim Wallman (UK) zal inzicht geven in Mega Games, een spelvorm waarin tientallen deelnemers rollen vervullen en onder hoogspanning in conflictsituaties worden ondergedompeld.

Vanuit het bedrijfsleven en academia zullen lezingen en workshops de deelnemers laten ervaren wat wargaming voor hen kan betekenen.

Naast deze lezingen en demonstraties kunnen de deelnemers na het diner zelf actief aan de slag met een aantal games die zowel in het militaire, het politieke en ook het business spectrum zullen liggen.

Aanmelden en meer informatie: www.connections-netherlands.nl

 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.