Belangrijk Nieuws over Bring&Buy en de Spellenbeurzen

Voor de afgelopen Zomerbeurs werd het tarief van de Bring&Buy stand aangepast naar 20%

Op de Algemene Ledenvergadering van diezelfde Zomerbeurs werd ook over deze verhoging gesproken en daar hebben de leden het bestuur (deels) terug gefloten. De 20% werd té hoog geacht en er werd gevonden dat 15% beter in lijn is met de situatie.

Daarom zal het B&B-tarief van de komende Herfstbeurs, en de daarop volgende beurzen dus 15% worden. We snappen dat dit verwarrend is, maar het is niet anders.

Een andere belangrijke beslissing die genomen is tijdens deze ALV is dat er na mei 2015 maar 3 beurzen per jaar worden georganiseerd. De redenen hiervoor zijn niet alleen maar financieel, maar ook organisatorisch. Doordat het Spellenspektakel weer helemaal terug is en het ZuiderSpel naar voren in de kalender is geschoven is het bijna onmogelijk geworden om in de periode november tot april 2 beurzen te organiseren die meer dan 2 maanden van elkaar afliggen en niet in de war komen met de andere beurzen en nog rekening houdend met de feestdagen. (Dit jaar zitten er maar 6 weken tussen Herfst- en Winterbeurs)
Er is wel afgesproken met de ALV dat als het weer mogelijk wordt er wel weer gewoon 4 beurzen georganiseerd worden.
De beurzen in het volgende bestuursjaar zullen worden georganiseerd in september, januari (veiling-beurs) en mei.

Ten slotte de mededeling dat afgelopen week alle Bevriende Spellenwinkels een stapel flyers en een paar posters hebben gehad met aankondigingen van de komende beurs. Iets wat voor elke beurs zal gebeuren.

namens het Ducosim bestuur
Maurice Strubel
Voorzitter
 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.