Beleidsplan en stukken voor ALV beschikbaar

Op 20 september aanstaande, tijdens de Zomerbeurs, is er weer tijd voor de jaarlijkse Algemene LedenVergadering. Alle leden zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Naast de gebruikelijke zaken zoals het financieel jaarverslag en de begroting zal het bestuur ook een beleidsplan presenteren met daarin een aantal plannen die we dit bestuursjaar in gang willen zetten.
Alle documenten voor de ALV, alsmede het beleidsplan en de daarbij behorende uitgewerkte plannen zijn te vinden op de bestuurspagina. Deze pagina is alleen toegankelijk als je ingelogd bent.

Je kunt de stukken afzonderlijk downloaden of als 1 pakket. Het grote pakket bevat de uitgewerkte plannen dus we raden aan om deze te kiezen. Het beleidsplan en alle ALV stukken zal ook in de komende dagen worden gemaild aan ieder die een email adres heeft doorgegeven aan de secretaris.

Mocht je niet in staat zijn om op de ALV aanwezig te zijn, dan kun je ook reageren via email of telefoon, liefst naar de voorzitter. Contactdetails zijn elders op de site te vinden als ook in Spel!

 

Reacties

ledenvergadering

lidnummer 1132 Helaas kan ik niet op de ALV van 17 september a.s. aanwezig zijn door lichamelijke beperkingen. Ik hoop dat er toch voorzien kan worden in bestuurs vacatures.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.