Ticket to Ride toernooien

Days of Wonder viert de tiende verjaardag van het populaire treinenspel Ticket to Ride met een serie internationale toernooien, die in september 2014 eindigt met een finale in Parijs. Deze finale wordt uitgevochten door de kampioenen van de deelnemende landen en de winnaars van enkele online toernooien. De Benelux-landen leveren één kampioen, die tijdens een toernooi in mei 2014 wordt bepaald. Het recht op deelname aan de Benelux-finale kun je verdienen in de voorrondes die de komende maanden worden gehouden.

Spellenclubs, -verenigingen en -winkels mogen allen een voorronde organiseren (met een minimum van 8 deelnemers) en iedere spellenliefhebber boven 18 jaar mag deelnemen.

Wie een kwalificatietoernooi wil organiseren, kan voor meer informatie terecht in de mailbox van beneluxchampion@gmail.com. Informatie voor spelers vind je op de hieronder vermelde facebookpagina, waarop alle toernooien gaandeweg bekend gemaakt zullen worden.

Iedere deelnemer krijgt een exclusieve Ticket To Ride goodie van Days of Wonder en maakt kans op een Golden Ticket naar de Benelux-finale in mei 2014. Wie daar als winnaar uit de bus komt strijdt in september 2014 in het wereldkampioenschap Ticket To Ride. De wereldkampioen wint een prachtige reis van 9 dagen en 8 nachten in Azië, waarvan 3 nachten aan boord van de luxueuze Eastern & Orient Express.

Meer informatie:
Ticket to Ride Benelux facebookpagina
Days of Wonder
Recensie Ticket to Ride

Met dank aan Erwin Broens (van Bordspeler.nl) voor het gebruik van de tekst. Zie hier het originele artikel.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.