Een nieuwe website!

Zoals je kunt zien hebben we een mooie nieuwe website. Een modernere website, met een frisse opmaak en veel meer plaatjes. Deze nieuwe website is makkelijker in het gebruik en heeft meer mogelijkheden dan de oude. Op het moment staat nog niet alle content van de oude website op de nieuwe, maar dat zal in de komende tijd, deels, worden over gezet.

Ook op deze site staat er informatie die alleen voor leden toegankelijk is. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde bestuursstukken, maar ook de WIN-wachtwoorden en andere presentjes. Om deze te zien moet je account aanmaken voor de website en inloggen. Om dit te doen, ga naar Login en creƫer een nieuwe account. De webmaster zal dan contact opnemen voor je lidmaatschapsnummer, als deze is geverifiƫerd kun je inloggen op de site. Voor de duidelijkheid, alle oude accounts zijn gewist en moeten opnieuw aangevraagd worden.

Mocht je tijdens het surfen nog oneffenheden tegen komen, laat dat alsjeblieft aan de webmaster of aan de voorzitter weten., 

Rest me alleen nog iedereen te bedanken die aan deze site heeft meegewerkt:
Michiel Uitdehaag, onze webmaster, bedankt voor al het geprogrammeer, gecodeer en gepriegel met marges en opmaak.
Jeroen van Emde Boas, bedankt voor het leiden van dit groepje ongeregeld en het zorgen dat we bij elkaar kwamen en vooruit gingen.
Mario van der Niet en Leendert van Roessel, bedankt voor de input, ideetjes, kritiekjes en alle andere opmerkingen die deze site beter gemaakt hebben.
Corina van Drunen, bedankt voor het mooie ontwerp.

Namens het bestuur, Maurice

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.