Bestuurswisselingen

De nieuwe voorzitter

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering op 12 september 2012 hebben er paar bestuurswisselingen plaats gevonden.
Ten eerste is Serge Bouwens terug getreden als voorzitter en heeft Maurice Strubel (zie foto) zijn functie over genomen. Maurice was in het verleden al eens voorzitter en hij heeft met plezier het stokje van Serge overgenomen. Serge blijft voorlopig nog in het bestuur als algemeen bestuurslid en om te zorgen dat Maurice het net zo goed doet als dat hij de laatste paar jaar gedaan heeft. Serge, bedankt voor je inzet!

Een andere verandering is dat Marieke Verberne zitting heeft genomen als nieuw algemeen bestuurslid. Marieke is misschien bekend van de Bring & Buy stand en anders misschien van het demoteam waar ze ook veel voor gedaan heeft. Marieke zal zich in eerste instantie bezig blijven houden met de Bring & Buy stand en het demoteam, maar ze zal ook de andere bestuursleden bijstaan waar dat nodig is.
Marieke, welkom in het bestuur!

Op het moment is er alleen nog een vacature voor een bestuursld dat zich bezig houdt met de communicatie en de P.R. Mocht je hier interesse in hebben neem dan alsjeblieft contact op met de voorzitter: voorzitter@ducosim.nl
Ook zijn we op zoek naar iemand die Hans, onze penningmeester, zou kunnen ondersteunen of vervangen.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Vanwege het indrukwekkende aantal pogingen van hackers om een account te registreren op geautomatiseerde wijze, vragen we u vriendelijk om de onderstaande vraag te beantwoorden. Met excuses voor de overlast.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.