Lid worden?

Korting bij de betere spellenwinkels, altijd op de hoogte van de nieuwste spellen, gratis naar de Ducosim Spellenbeurzen? zomaar een aantal voordelen van het lidmaatschap van Ducosim.

Ducosim is de grootste Nederlandse spellenvereniging. Ducosim biedt voor elk wat wils op het gebied van bord- en kaartspellen, (miniatuur)wargames, rollenspellen, collectible cardgames en live rollenspellen.
Elk kwartaal organiseert Ducosim een Spellenbeurs in de Flint in Amersfoort, waar ongeveer 500 bezoekers genieten van demonstraties van nieuwe spellen, toernooien, meedoen met spellen, koopjes bij de spellenwinkels en veel meer.

Het ledenblad Spel! verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol informatie over alles wat de spellenhobby aangaat.
Verder krijgen leden gratis toegang tot de Ducosim Spellenbeurs en 10% korting in de betere spellenwinkels door heel Nederland.
Alle activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd, waardoor de contributie laag is.

Lid worden is heel makkelijk.

Vul het forumulier in op deze pagina. De secretaris zal dan contact opnemen voor de verdere details.
De kosten van het lidmaatschap bedragen € 34,00 per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Gezinsleden kunnen tegen gereduceerd tarief lid worden mits deze op hetzelfde adres wonen.
De hoogte van de contributie is afhankelijk van wanneer het lidmaatschap in gaat en wordt vermeld bij de informatie aanvraag.
Ook is het mogelijk om lid te worden op de Ducosim spellenbeurzen of op andere spellenbeurzen (als we daar aanwezig zijn). Ook dan geldt een aangepaste contributie.