Septemberbeurs, zaterdag 28 september 2019

Septemberbeurs, zaterdag 18 januari 2020 van 10:00 tot 17:30, Flint, Amersfoort

 

Meer info over de beurs volgt nog. 

 

 

De septemberbeurs zal plaatsvinden in De AFASzaal van theater Flint in Amersfoort.

De route beschrijving naar Flint

 

Aanmelden standhouder

Wilt u als standhouder op een beurs staan, vul dan dit formulier in of mail naar Eelke@ducosim.nl

 

Activiteiten en aankondigingen

  • Zoals gebruikelijk is er de Bring and Buy stand op de komende beurs.
  • Er is deze keer geen veiling. Deze is alleen tijdens de winterbeurs.

Nederlandse Spellenprijs

  • Om omstreeks half twaalf zal in de grote zaal de genomineerden van de Nederlandse Spellenprijs 2019 bekend worden gemaakt. Ook zijn de genomineerde spellen aanwezig een kunnen de hele dag gespeeld worden. 

Demonstraties

 

Na de succesvolle lancering van de strategische familiespellen vorig jaar, heeft Jumbo dit jaar weer 4 gloednieuwe strategische familiespellen om te spelen op Ducosim: het spannende spel van misleiding en deductie Spies & Lies – A Stratego Story, het puzzelspel vol humor Overbooked, het prachtige Harvest Island waarin je exotisch fruit zaait en oogst en het misdadige Caper om de mooiste schatten in Europa te stelen. Schuif gezellig aan en probeer ze uit!

Demo spel Witchin’ Hour

Witchin’ Hour is een in ontwikkeling zijnde skirmish game van Nederlandse bodem. Het spelsysteem is uitgebreid getest en spelers kunnen op Ducosim kennis maken met de regels en het spel in een versie die niet veel meer zal af wijken van het uiteindelijke resultaat dat via een Kickstarter op de wereld zal worden losgelaten. 

Kruip in de huid van een heroïsche heksenjager om samen met zijn helpers het land te ontdoen van vuige heksen en haar handlangers. Gewapend met zwaard en rotsvast geloof in het goede neem je het op tegen een al even zo fanatieke, maar verdorven groep heksen met een angstaanjagend arsenaal aan spreuken en talrijke volgelingen. Kies een kant en bepaal het lot van een dorp vol onschuldige burgers.

Het demo spel wordt begeleidt door de auteur(s) en gespeeld op een prachtig verzorgde tafel. Dus kom zeker langs om het spel uit te proberen of om een praatje te maken.

 https://www.facebook.com/Witchin-Hour-skirmish-game-438696633559658/

 

 

Verkopers

Archtects of the West Kingdom
The River
Carpe Diem
Hexroller
Century 
Railroad Rivals

 

Spelontwerpers

 

Legenda en plattegrond