Inschrijven Ducosim Ticket To Ride Kampioenschap

De eerste voorronde is inmiddels voorbij. De eerstvolgende vorronde is op 1 juli in Utrecht en daarvoor kun je je alleen op de beurs zelf aanmelden. Klik hier voor de locatie en meer informatie over deze beurs. Aanmelden voor 29 september is nog niet mogelijk.

Het Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap bestaat uit drie voorrondes (op onze meibeurs, extra beurs in juli en septemberbeurs) en een finale op het Spellenspektakel 2018 in Eindhoven. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met voorzitter Jeroen van Emde Boas via voorzitter@ducosim.nl 

  • De inschrijving voor de laatste voorronde tijdens de septemberbeurs (29 september 2018) opent na de julibeurs via een inschrijfformulier op deze pagina.
  • Deelname is gratis. Je hoeft geen Ducosimlid te zijn. Van tevoren aangemelde niet-leden betalen een speciale toegangsprijs van € 5,- voor de beurs (normale toegangsprijs is € 7,-).
  • Voor de extra Ducosimbeurs van 1 juli 2018 (in Utrecht) kan niet van tevoren worden ingeschreven. Niet-leden betalen dan de normale toegangsprijs van € 5,-. Er kan daar ter plekke aangeschoven worden in een bepaald tijdslot van een uur (niet meer dan 5 deelnemers tegelijk, verdeeld over 4 keer, dus in totaal maximaal 20 deelnemers).
  • Aanmelden tijdens de meibeurs of septemberbeurs zelf kan, indien er nog plekken vrij zijn. Voor niet-leden geldt dan wél de normale toegangsprijs voor de beurs van € 7,-.
  • Tijdens de mei- en septemberbeurs spelen de vijf deelnemers met de meeste punten een finaleronde, waarna er twee dagwinnaars uit voortkomen. Op de julibeurs zijn de twee spelers met de meeste punten de dagwinnaars. Er wordt op alle drie de beurzen gespeeld op de Ticket to Ride kaart van Europa.
  • De winnaars van de voorrondes krijgen een melktreinset voor Ticket to Ride en spelen tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven de grote finale (zaterdag of zondag). De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs.
  • Alle officiële deelnemers die een spel helemaal uitspelen, krijgen een transparant teinsetje voor Ticket to Ride.
  • Ga voor de starttijden en spelregels naar de informatiepagina.

Dit toernooi wordt in samenwerking met Enigma Distribution Benelux B.V. georganiseerd.

Spelregels Ticket to Ride Europe

Toernooiregels Ticket to Ride Kampioenschap

Het knock-outsysteem (zoals in de toernooiregels beschreven) is niet meer van toepassing op de meibeurs.

Inschrijfformulier voorronde 19 mei 2018

In de toernooiregels (vlak boven het inschrijfformulier) staat informatie die te maken heeft met privacy. Lees dit eerst door, voordat je akkoord gaat.