Inschrijven Ducosim Ticket To Ride Kampioenschap

De eerste twee voorrondes zijn inmiddels voorbij. De eerstvolgende vorronde is op de Ducosimbeurs van 29 september in Amersfoort. Je kunt je inschrijven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door je ter plekke op de beurs aan te melden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus als je je van tevoren aanmeldt ben je zekerder van een plek. Ook krijg je dan (als je geen lid bent) €2,- korting op de toegangsprijs van de beurs.

Het Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap bestaat uit drie voorrondes (op onze meibeurs, extra beurs in juli en septemberbeurs) en een finale op het Spellenspektakel 2018 in Eindhoven. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met voorzitter Jeroen van Emde Boas via voorzitter@ducosim.nl 

  • De inschrijving voor de voorronde tijdens de septemberbeurs (29 september 2018) sluit op donderdag 27 september om 18.00 uur.
  • Deelname is gratis. Je hoeft geen Ducosimlid te zijn. Van tevoren aangemelde niet-leden betalen een speciale toegangsprijs van € 5,- voor de beurs (normale toegangsprijs is € 7,-).
  • Voor de extra Ducosimbeurs van 1 juli in Utrecht kan niet van tevoren worden ingeschreven. Niet-leden betalen dan de normale toegangsprijs van € 5,-. Er kan daar ter plekke aangeschoven worden in een bepaald tijdslot van een uur (niet meer dan 5 deelnemers tegelijk, verdeeld over 4 keer, dus in totaal maximaal 20 deelnemers).
  • Aanmelden tijdens de meibeurs of septemberbeurs zelf kan, indien er nog plekken vrij zijn. Voor niet-leden geldt dan wél de normale toegangsprijs voor de beurs van € 7,-.
  • Tijdens de mei- en septemberbeurs spelen de vijf deelnemers met de meeste punten een finaleronde, waarna er twee dagwinnaars uit voortkomen. Op de julibeurs zijn de twee spelers met de meeste punten de dagwinnaars. Er wordt op alle drie de beurzen gespeeld op de Ticket to Ride kaart van Europa.
  • De winnaars van de voorrondes krijgen een melktreinset voor Ticket to Ride en spelen tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven de grote finale (zondag). De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs.
  • Alle officiële deelnemers die een spel helemaal uitspelen, krijgen een transparant teinsetje voor Ticket to Ride.

Dit toernooi wordt in samenwerking met Enigma Distribution Benelux B.V. georganiseerd.

Spelregels Ticket to Ride Europe

Toernooiregels Ticket to Ride Kampioenschap

Het knock-outsysteem (zoals in de toernooiregels beschreven) is niet meer van toepassing.

Inschrijfformulier voorronde 29 september 2018

Je kunt hier geen rechten aan ontlenen. We kunnen niet garanderen dat je ook bij deze ronde wordt ingedeeld, maar zullen zo goed mogelijk rekening proberen te houden met je voorkeur.
In de toernooiregels (vlak boven het inschrijfformulier) staat bij punt 1.1. en 3.4 informatie die te maken heeft met privacy. Lees dit eerst door, voordat je akkoord gaat.