Inschrijven Ducosim Ticket To Ride Kampioenschap

De eerstvolgende voorronde is op zondag 11 november op het SpellenSpektakel in Eindhoven. Je kunt je inschrijven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door je ter plekke aan te melden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus als je je van tevoren aanmeldt ben je zekerder van een plek. 

Het Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap bestaat uit vier voorrondes (3 ducosim beurzen en op het Spellenspektakel) en een finale op het Spellenspektakel 2018 in Eindhoven. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Eelke Heidinga via eelke@ducosim.nl 

  • De voor-inschrijving voor de laatste voorronde op het spellenspektakel (11 november 2018) sluit op donderdag 8 november om 18.00 uur.
  • Deelname is gratis. Je hoeft geen Ducosimlid te zijn. 
  • Je kunt je ook ter plekke aanmelden voor de laatste voorronde. Die begint om 11.00 dus aanmelden moet voor 10.30.
  • Er wordt gespeeld op de Ticket to Ride kaart van Nederland.
  • De winnaars van de voorrondes krijgen een melktreinset voor Ticket to Ride en spelen tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven de grote finale (zondag). De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs.
  • Alle officiĆ«le deelnemers die een spel helemaal uitspelen, krijgen een transparant teinsetje voor Ticket to Ride.

Dit toernooi wordt in samenwerking met Enigma Distribution Benelux B.V. georganiseerd.

Spelregels Ticket to Ride Europe

Toernooiregels Ticket to Ride Kampioenschap

Het knock-outsysteem (zoals in de toernooiregels beschreven) is niet meer van toepassing.

Inschrijfformulier voorronde 11 november 2018

In de toernooiregels (vlak boven het inschrijfformulier) staat bij punt 1.1. en 3.4 informatie die te maken heeft met privacy. Lees dit eerst door, voordat je akkoord gaat.