Inschrijven Ducosim Ticket To Ride Kampioenschap 19 mei 2018

Het Ducosim Ticket to Ride Kampioenschap bestaat uit drie voorrondes (op onze meibeurs, extra beurs in juli en septemberbeurs) en een finale op het Spellenspektakel 2018 in Eindhoven. Je kunt je op dit moment alleen nog inschrijven voor de voorronde van 19 mei 2018. Je schrijft je in door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

  • Inschrijven voor de voorronde van zaterdag 19 mei 2018 in Amsterfoort kan tot uiterlijk donderdag 17 mei 2018, 18:00 uur.
  • De inschrijving voor de laatste voorronde tijdens de septemberbeurs (29 september 2018) opent na de meibeurs, ook via dit inschrijfformulier.
  • Deelname is gratis. Je hoeft geen Ducosimlid te zijn. Van tevoren aangemelde niet-leden betalen een speciale toegangsprijs van € 5,- voor de beurs (normale toegangsprijs is € 7,-).
  • Voor de extra Ducosimbeurs van 1 juli 2018 (in Utrecht) kan niet van tevoren worden ingeschreven. Niet-leden betalen dan de normale toegangsprijs van € 5,-. Er kan daar ter plekke aangeschoven worden in een bepaald tijdslot van een uur (niet meer dan 5 deelnemers tegelijk, verdeeld over 4 keer, dus in totaal maximaal 20 deelnemers).
  • Aanmelden tijdens de meibeurs of septemberbeurs zelf kan, indien er nog plekken vrij zijn. Voor niet-leden geldt dan wél de normale toegangsprijs voor de beurs van € 7,-.
  • Tijdens de mei- en septemberbeurs wordt er gespeeld in drie rondes van ongeveer een uur. Na elke ronde vallen een aantal spelers af. De derde ronde is de finaleronde, waar uiteindelijk vier winnaaars uit voortkomen. Op de julibeurs is er geen afvalrace, maar gaan de twee spelers met de meeste punten door naar de finale. Er wordt op alle drie de beurzen gespeeld op de Ticket to Ride kaart van Europa.
  • De tien winnaars van de voorrondes spelen tijdens het Spellenspektakel in Eindhoven de grote finale (zaterdag of zondag). De winnaar mag zich een jaar lang Ducosim Ticket to Ride Kampioen noemen en wint een prijs.

Dit toernooi wordt in samenwerking met Enigma Distribution Benelux B.V. georganiseerd.

Inschrijfformulier voorronde 19 mei 2018