Ducosim beurzen

De eerstvolgende beurs

Ducosim organiseert drie keer per jaar een spellenbeurs in Amersfoort. Onze eerstvolgende Ducosimbeurs is op Zaterdag 21 september 2024, van 10.00 tot 17.30 uur in Theater Flint in Amersfoort.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De teller staat op nul. Dat betekent dat de beurs nu bezig is op 21 september 2024 of dat je even geduld moet hebben. De volgende beurs is op 18 januari 2025.

sfeerimpressie van de beurs

Nox’ Spellenzolder heeft van onze beurs in januari 2024 een sfeerimpressie gemaakt. Tijdens deze beurs was ook onze jaarlijkse spellenveiling. 

Klik vlug op de video om deze te bekijken.

 

Algemene informatie over de Ducosim spellenbeurzen

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo’n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten, zoals een jaarlijkse bordspellenveiling tijdens de winterbeurs. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen. Meestal is er ook een Bring & Buy Stand, waar je tweedehands spellen kunt (ver)kopen.

Beursagenda

De volgende beurzen:

  • Zaterdag 21 september 2024
  • Zaterdag 18 januari 2025
  • Zaterdag 10 mei 2025
  • Zaterdag 20 september 2025

Openingstijden

Alle Ducosimbeurzen zijn geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Entreeprijzen

Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 400 andere spelers. Wij zorgen voor de spellen en de spelleiders, jij als bezoeker hoeft alleen een goede stemming en interesse voor spellen mee te brengen.

Ducosim lidGratis
Niet leden€ 8,-
t/m 11 jaarGratis
Leden van L.S.S.V Het Duivelsei€ 5,-
Leden van UCP Leeuwarden€ 5,-
Leden van Spelgroep Phoenix€ 5,-

Elk Ducosim lid mag één keer per jaar een introducé gratis meenemen naar de beurs. Geef bij de kassa aan dat je een introducé meebrengt. We knippen dan een hoekje van je pas af. Deze aanbieding is dus alleen geldig als je je Ducosim pas bij je hebt.

Groepen

Groepen vanaf 6 personen komen in aanmerking voor korting. De groep moet zich uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs per e-mail (Eelke@ducosim.nl) aanmelden als groep die voor de korting in aanmerking wil komen. Meld je bij aankomst bij de beurs als zijnde groep X en de hele groep (d.w.z. alle mensen die daadwerkelijk zijn opgegeven) mag tegen gereduceerd tarief naar binnen. Personen in de groep betalen €6,- i.p.v. de gebruikelijke €8,-.

Voor alle duidelijkheid: Het is dus niet mogelijk om bij de balie te zeggen dat je een groep bent, alleen van tevoren via e-mail aangemelde groepen komen in aanmerking voor de korting. Deze regeling staat niet open voor toernooien, andere acties of terugkerende evenementen.

Route en Parkeren

Flint is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Hieronder vind je alle routebeschrijvingen en informatie over parkeren bij Flint.

Met de fiets
Woon je in Amersfoort? Dan raden wij aan om op de fiets te komen. Bij Flint is er beperkt plek om je fiets te plaatsen, maar in het centrum vind je meerdere gratis bewaakte fietsenstallingen.

 

Openbaar vervoer
Station Amersfoort Centraal heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden.

  • Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoef je niet over te stappen.
  • Flint is bereikbaar per stadsbus – lijn 5 en 6. Met lijn 5 stap je uit bij halte ‘de Flint’ en loop je linksaf, de brug over. Je vindt Flint meteen aan je rechterzijde. Met lijn 6 stap je uit bij halte ‘Kamp/De Stier’. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heb je aan je linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan je rechterhand.
  • Loop je liever van het station naar Flint, houd dan rekening met circa 25 minuten reistijd (1,7 km). Bekijk de wandelroute.
  • Ook kun je een ov-fiets huren. In de fietsenstalling van station Amersfoort Centraal zijn ruim voldoende ov-fietsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website. Kom je met de ov-fiets, kijk dan hierboven bij ‘Met de fiets’ voor meer informatie over de fietsenstallingen in de buurt van Flint.
 

Met de auto
Je kunt parkeren in Parkeergarage Flintplein. Vanaf de snelwegen A1 en A28 neem je afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit ga je linksaf. Je bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan je linkerhand ga je bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Parkeerkaart

Blijf je de hele dag op de beurs? Als bezoeker kun je voor €10 parkeren in parkeergarage Flintplein (normaal tarief is € 0,80 per 20 min, dus € 2,40 per uur). Neem de parkeerkaart die je bij de garage hebt gekregen mee naar de beurs en laat deze activeren. Je betaalt bij de Ducosim kassa €10 euro en kunt dan uitrijden. Let op. Dit geldt alleen voor de parkeergarage Flintplein.

Plan hier uw route

Meer informatie

Voor meer informatie over de spellenbeurzen kun je terecht bij de beursorganisator: Eelke Heidinga.