Ducosim Spellenbeurzen

De volgende beurs is zaterdag 17 september 2022.

 

Ducosim organiseert drie keer per jaar een spellenbeurs in Amersfoort. Onze eerstvolgende Ducosimbeurs is op zaterdag 17 september 2022, als dat allemaal door kan gaan tenminste, van 10.00 tot 17.30 uur in Theater Flint in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie over deze beurs.

 

Informatie Over Ducosimbeurzen in Amersfoort:
Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo'n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten, zoals een jaarlijkse bordspellenveiling tijdens de winterbeurs. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen. Meestal is er ook een Bring & Buy Stand, waar je tweedehands spellen kunt (ver)kopen. Klik hier voor meer informatie.

Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 500 andere spelers. Wij zorgen voor de spellen en de spelleiders, de bezoeker hoeft alleen een goede stemming en interesse voor spellen mee te brengen. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt €7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis.

Groepen vanaf 6 personen komen in aanmerking voor korting. De groep moet zich uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs per e-mail (eelke@ducosim.nl) aanmelden als groep die voor de korting in aanmerking wil komen. Meld je bij aankomst bij de beurs als zijnde groep X en de hele groep (d.w.z. alle mensen die daadwerkelijk zijn opgegeven) mag tegen gereduceerd tarief naar binnen. Personen in de groep betalen €5,- i.p.v. de gebruikelijke €7,-.
Meer info: kijk hier

Voor meer informatie over de spellenbeurzen kun je terecht bij de beurs-organisator: Eelke Heidinga.


De volgende beurzen:

  • Meibeurs: zaterdag 14 mei 2022
  • Septemberbeurs: zaterdag 17 september 2022
  • Januaribeurs: 21 januari 2023
  • Meibeurs: 13 mei 2023
  • Septembeurs: 30 september 2023

Locatie van alle beurzen in Amersfoort: AFASzaal, Flint, Amersfoort