Ducosim Spellenbeurzen

Ducosim organiseert drie keer per jaar een spellenbeurs. De eerstvolgende beurs zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei 2018 van 10.00 tot 17.30 uur in de AFASzaal van Flint in Amersfoort.

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo'n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten, zoals een jaarlijkse bordspellenveiling tijdens de winterbeurs. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen.

Kom eens naar een Ducosim spellenbeurs en speel mee met ruim 500 andere spelers. Wij zorgen voor de spellen en de spelleiders, de bezoeker hoeft alleen een goede stemming en interesse voor spellen mee te brengen. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt €7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis.

Groepen vanaf 6 personen komen in aanmerking voor korting. De groep moet zich uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs per e-mail (eelke@ducosim.nl) aanmelden als groep die voor de korting in aanmerking wil komen. Meld je bij aankomst bij de beurs als zijnde groep X en de hele groep (d.w.z. alle mensen die daadwerkelijk zijn opgegeven) mag tegen gereduceerd tarief naar binnen. Personen in de groep betalen €5,- i.p.v. de gebruikelijke €7,-.
Meer info: kijk hier

Voor meer informatie over de spellenbeurzen kun je terecht bij de beurs-organisator: Eelke Heidinga.


De volgende beurzen:

  • Extra beurs: zondag 1 juli 2018 in Kytopia (Oudegracht 245 te Utrecht)
  • Septemberbeurs: zaterdag 29 september 2018
  • Januaribeurs: zaterdag 19 januari 2019
  • Meibeurs: zaterdag 18 mei 2019

Locatie van alle beurzen in Amersfoort: Stadszaal, De Flint, Amersfoort