• Spellenmarathon tbv KWF

  Hierbij vragen wij aandacht voor onderstaande actie!

  "Op 21/22 Juli 2018 gaat een groep spelers in 36 uur zo veel mogelijk bordspellen spelen om hiermee geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Van zaterdag 8.00 tot zondag 20.00 zullen we spellen gaan spelen. Steun onze actie en kom gezellig kijken en/of meespelen terwijl wij onze spellen gaan spelen."

  Meer informatie zie: https://acties.kwf.nl/spellenmarathon.

  Locatie: The Joker in Utrecht

  Iedereen veel succes toegewenst!

 • Dobbelsteenactie Zuiderspel 2018

  Na het succes tijdens het Spellenspektakel hebben we ook op het Zuiderspel onze dobbelsteenactie gedaan.

  Op zaterdag zaten er 188 dobbelstenen in de pot. Op zondag waren dat er 164 dobbelstenen. Op beide dagen is dit niet geraden.

  Het bestuur van Ducosim feliciteert hierbij - nogmaals - de winnaars.

  De winnaars van zaterdag

   

   

 • Zuiderspel 2018

  Zuiderspel is weer voorbij en kunnen spreken van een geslaagd weekend! De stand van Ducosim werd goed bezocht. De demoërs waren vrijwel voortdurend bezig met het uitleggen van de verschillende spellen.

  Hierbij een sfeerimpressie.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Spel! 21-1 verschenen

  De nieuwste Spel! (nummer 21.1) is van de week in de bus gevallen, Hij is nu hier digitaal te lezen. Helaas is dit alleen voor Ducosim leden.

 • Artikel over spellen in KIJK

  Het is geen toeval dat de meest succesvolle spelontwerpers van de afgelopen decennia een achtergrond in de wiskunde hebben. Om een goed bordspel te bedenken, moet je de mechanismen onder het spelverhaal begrijpen. Hoe gaan de ontwerpers te werk?

Pagina's

Abonneren op