Aanmelding lidmaatschap Ducosim

Korting bij de betere spellenwinkels, altijd op de hoogte van de nieuwste spellen, gratis naar de Ducosim Spellenbeurzen? Zomaar een aantal voordelen van het lidmaatschap van Ducosim.

Ducosim is de grootste Nederlandse spellenvereniging. Ducosim biedt voor elk wat wils op het gebied van bord- en kaartspellen, (miniatuur)wargames, rollenspellen, collectible cardgames en live rollenspellen.
Elk kwartaal organiseert Ducosim een Spellenbeurs in de Flint in Amersfoort, waar ongeveer 500 bezoekers genieten van demonstraties van nieuwe spellen, toernooien, meedoen met spellen, koopjes bij de spellenwinkels en veel meer.

Het ledenblad Spel! verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol informatie over alles wat de spellenhobby aangaat.
Verder krijgen leden gratis toegang tot de Ducosim Spellenbeurs en 10% korting in de betere spellenwinkels door heel Nederland.
Alle activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd, waardoor de contributie laag is.

Lid worden is heel makkelijk.
Vul onderstaand formulier in. De secretaris zal dan contact opnemen voor de verdere details.
De kosten van het lidmaatschap bedragen € 34,00 per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Gezinsleden kunnen tegen gereduceerd tarief lid worden, mits deze op hetzelfde adres wonen.
De hoogte van de contributie is afhankelijk van wanneer het lidmaatschap ingaat en wordt vermeld bij de informatieaanvraag.
Ook is het mogelijk om lid te worden op de Ducosim spellenbeurzen of op andere spellenbeurzen (als we daar aanwezig zijn). Ook dan geldt een aangepaste contributie.

Om lid te worden van Ducosim moet je 18 jaar of ouder zijn. Minderjarigen hebben toestemming nodig van hun wettelijk vertegenwoordiger. In dat geval graag mailen naar secretaris@ducosim.nl om de aanmelding rond te maken.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens
Lidmaatschap
Interesses
Hoe heeft u ons gevonden
Cadeaulidmaatschap
Wilt u het lidmaatschap cadeau geven, vul dan onderstaande gegevens van uzelf in. Het cadeaulidmaatschap zal aan het einde van het verenigingsjaar (30 juni) automatisch aflopen.

Verklaring 18 jaar of ouder. Minderjarigen hebben toestemming nodig van hun wettelijk vertegenwoordiger. In dat geval graag mailen naar secretaris@ducosim.nl om de aanmelding rond te maken.

Ga naar www.ducosim.nl/privacyverklaring om de privacyverklaring te lezen.