Welkom op de site van Ducosim, de Nederlandse spellenvereniging.

Het doel van de vereniging is om het spelen van spellen te promoten. Op deze site vind je informatie over de vereniging, over onze spellenbeurzen en wie is wie bij Ducosim. 

Aankondiging Algemene ledenvergadering

Op de afgelopen (digitale) ALV is er de wens uitgesproken om weer terug te gaan naar 2 vergaderingen per jaar, namelijk:

  • Woensdag 26 mei 2021 om 20:00
  • Zaterdag 2 oktober 2021 om 15:00

Aangezien we nog niet weten wat we kunnen doen in verband met Corona zijn beide vergaderingen digitaal. De agenda, stukken en link naar de meeting worden ter zijner tijd bekend gemaakt. 

Ducosim Spellenbeurs

We organiseren 3 keer per jaar onze eigen Ducosim Spellenbeurs in Theater Flint in Amersfoort. De eerstvolgende beurs zal plaatsvinden op zaterdag 22 januari 2022 van 10.00 tot 17.30 uur. De beurs van 18 september moeten we helaas annuleren ivm met de corona regels.

 

De Nieuwe Spel! staat ook digitaal op de site!

Alleen leden kunnen deze digitale versie downloaden. Om lid te worden kun je hier terecht. 
Leden kunnen inloggen op de site via de login optie in het menu bovenaan. Heb je nog geen inlogcode? Stuur dan een e-mail naar secretaris@ducosim.nl met daarin je naam, de gebruikersnaam die je wilt gebruiken, je woonplaats en je lidmaatschapsnummer en eventueel het gewenste e-mail adres als dat afwijkt van het adres waarmee je stuurt. De secretaris maakt dan zo snel als praktisch mogelijk een account voor je aan. De mogelijkheid tot automatische zelf-registratie is om praktische redenen uitgezet.
De Spel! zelf vind je
hier. 

Recentste SPEllenspektakeL SPEciaL

 
 
 
 
 
 
 
 
Speciale editie

De SPEllenspektakeL SPEciaL die door ons gemaakt is en uitgereikt is op het Spellenspektakel 2019, is voor iedereen online beschikbaar!